Carker Kft.

Cégünkről

Magyarországon az emelőgép kereskedelmet 1952. óta a GÉPTEK Vállalat bonyolította.

A szocialista országok gyártmányai közül a Bulgáriában gyártott Balkancar típusú emelőberendezések jó színvonaluk és minőségük következtében Magyarországon 1961. óta uralkodó emelőgép típussá váltak. E tradicionális termékcsalád magyarországi forgalmazását BALKANCARPODEM beszállítói háttérrel 1990. január 1-én létrejött CARKER Kft. végzi a GÉPTEK utódjaként.

A múlt század utolsó évtizedeiben a bolgár gyártmányú köteles és láncos futómacskák több mint 50 országba kerültek szállításra. Magyarországon és a többi szocialista országban "bolgár demag" néven lettek népszerűek. A Gép és Szerszámértékesítő Vállalat gépi és kézi működtetésű emelőeszközeinek kereskedelmi tevékenységét a CARKER Kft. tovább bővítette.

A kereskedelmi munkán kívül széleskörű vevőszolgálati tevékenységet is ellátunk.

  • Szakmai tanácsot adunk szállítási és emelési feladatok eszköz rendszerének kiválasztásához
  • Komplett berendezéseket helyszínre szállítunk és üzemkész állapotban adunk át
  • Vállaljuk a termékek szervizelését, alkatrész utánpótlását, gépi berendezések korszerűsítését és időszakos vizsgálatok elvégzését
  • Felhasználói tapasztalat továbbításával hozzájárulunk a termékek fejlesztéséhez, korszerűsítéséhez figyelembe véve az energiatakarékosságot.
    A BALKANCARPODEM termékek a fejlesztés során az univerzalitás mellett megőrizték egyszerűségüket, hosszú élettartamukat és könnyű javíthatóságukat.
    A drótköteles és láncos emelőberendezésekből 1961. óta évente közel ezer darab került eladásra Magyarországon.

    A jó minőséget és tartós használatot a referencia lista bizonyítja.