Carker Kft.

SCAGLIA - INDEVA gyártmányú elektronikus vezérlésü teherkiegyenlítő berendezések

Teherkiegyenlítő A Scaglia - Indeva olasz cég által gyártott berendezések újszerű termékrendszerek az anyagmozgatás területén. E gyártmányokat jellemzi az ergonómiai használhatóság és a magas technológiai követelmények kielégítése, melyek kiválóan alkalmasak kisebb terhek nagy gyakoriságú mozgatásához. A termék „null gravitációs„ kézi erőkifejtés nélküli teherkiegyensúlyozó berendezés melyek

  • elektromos és
  • pneumatikus működtetésűek is lehetnek.

A Scaglia termékrendszer egy univerzálisan elhelyezhető központi „null gravitációs” teherkiegyenlítő részegységből, valamint a teher továbbítására alkalmas felhasználói igényeknek megfelelő anyagmozgató vázszerkezetből, tehermegfogóból, ill., teherfelvevőből áll.

Teherkiegyenlítő A vázszerkezet lehet kötött sínpályán, mobil egységen, oszlopon, mennyezeten, forgógémen, csuklós gémen stb. A sokféle célra kifejlesztett célmegfogó készülékek használatával - horogüzemen kívül is - biztonságosan továbbíthatók különféle alakú, formájú, terjedelmű terhek.

A Scaglia berendezések kezelője- a termékek magas intelligenciája révén, valamint a speciális, a teher jellegéhez igazodó megfogó készülékek használatával - figyelmét a feladat elvégzésére összpontosíthatja, mentesül a kezelés különböző fázisaitól.

Teherkiegyenlítő A Scaglia termékeket eredményesen és széleskörűen használják az autó-, összeszerelő-, csomagoló-, feldolgozóiparban, valamint minden olyan területen, ahol kistömegű terheket nagy gyakorisággal mozgatnak és így az ütemidők csökkentésével a termelékenység jelentősen növelhető.

Teherkiegyenlítő Forgalmazott termékeink között szereplő teherkiegyensúlyozó berendezések alkalmazásának eklatáns példáját látja a mellékelt fotón. Feladat: Igényes autóalkatrészeket adott helyzetben kell megfogni, és egy más helyzetbe pontosan, biztonságos módon platóra helyezni naponta több százszor. A berendezéshez az ALPROSYS Kft. tervezett egyedi megfogó készüléket, amely a turbófeltöltők gyártásában előírt szigorú követelményeket kielégíti.